'Olay günü okula gitmek istememiş'

Küçükçekmece Kanarya İlköğretim Okulu'nda dün yaşanan kavgada hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Ahmet Şahin'in olayın yaşandığı gün okula gitmek istemediği öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Olay günü okula gitmek istememiş'

Küçükçekmece Kanarya İlköğretim Okulu'nda meydana gelen olayda; arkadaşıyla kavga edip, yumruklaşan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ahmet Şahin, bir anda yere yığılarak hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından Şahin'in kuzeni Turan Yükekaya, o gün yaşananları anlattı.

Yücekaya, "Okulda tartışıyorlar. Merdivenlerden inerken Ahmet'e yumruk atıyor. O anda kavga etmeye başlıyorlar. Bu sırada başka bir çocuk ayağına tekme atıyor. Ahmet düştüğü zaman zaten olan oluyor" dedi.

Ahmet Şahin'in olayın yaşandığı gün okula gitmek istemediğini belirten Yücekaya, "Zaten tatildeydi yeni geldi. Dün babasına 'Babacım ben sana bugün yardım edeyim' demiş. Pazarda tezgah açayım bugün gitmeyeyim demiş. Babası 'gerek yok oğlum, ben tezgah açarım' demiş. Daha önce bir kavgası falan olmadı. Ciddi bir hastalığı da yoktu. Olay yerinde hayatını kaybetmiş" diye konuştu.

Kavga anını gördüğünü belirten Şahin'in arkadaşı ise, "Okul çıkışıydı. Sınıftan çıktım sesler geliyordu. Merdivenin ortasında birisi Ahmet'e yumruk attı. Daha sonra Ahmet yere düştü. Daha sonra bir tane çocuk geldi, ayağına tekme vurdu" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber