Görme engelli belediye başkan aday adayı ile MKYK üyesi bir araya geldi

AK Parti tarafından organize edilen ‘Siyaset Akademisi’ programının Kırşehir bölümünde görme engelli belediye başkan aday adayı Muhammet Emin Hekimhan ile görme engelli AK Parti MKYK üyesi Lokman Ayva bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Görme engelli belediye başkan aday adayı ile MKYK üyesi bir araya geldi

Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleştiren programda 'Deneyim Paylaşımı Siyaset ve Kök Teorisi' anlatıldı.

Siyasette alınması gerekenler ve liderlik özelliğinin anlatıldığı geniş katılımlı programın açılışını AK Parti MKYK Üyesi Lokman Ayva yaptı. Engelinin siyasi arenada oluşturduğu zorlukları anlatan Ayva, “Siyaset Akademisi programlarına beğenerek katılıyorum. Kırşehir, Ankara ile iletişimi çok kuvvetli olan bir il. Düzenlenen bu programlar vesilesi ile yeni arkadaşlıklar edinirken memleket meselelerinin çözümü noktasında da istişare halinde bulunuyoruz. Siyasette yaşadığınız başarı ve başarısızlıkların hayatlarınızı nasıl etkilediği noktası çok önemlidir. Kendinizi yaşadığınız süreç içerisinde nasıl tanımlıyor ve hangi noktada görüyorsunuz gibi birçok soruyu kendinize yöneltebilirsiniz. Görme engelim birçok sosyal oluşum içerisinde engelmiş gibi görünüyor olsa da sosyal sistemlerin insanları belirlediği toplumsal modelden çıkmak gerekir” dedi.

Program, Ayva'nın deneyimlerini karşılıklı istişare ile aktardığı söyleşi ile devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber