Hırsızlık zanlısı karakolda yakalandı

Adana'da otomobilden çanta çalan bir kişinin Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak yargılandığını öğrenen polis hırsız zanlısını karakola gelince gözaltına aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık zanlısı karakolda yakalandı

Adana'da otomobilden çanta çalan bir kişinin Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak yargılandığını öğrenen polis hırsız zanlısını karakola gelince gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi 5 Ocak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce hırsızlık olayına karıştığı için Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında yargılanan ve karakola her gün imza veren Ömer Ö. (26) Tekel bayisinin önünde duran ve camı açık olan bir otomobilden çanta çaldı. Otomobilin sahibi Halil Şenoğlu (34), aracına bindiğinde çantasının olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede, görgü şahitlerinin de eşkal vermesiyle yapılan incelemede şüphelinin Ömer Ö. olduğu belirlendi.

Polis Ömer Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı. Polis kısa sürede Ömer Ö.'nün daha önce hırsızlık yaptığını ve Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest kaldığını ve her gün karakola imza verdiğini öğrendi. Bunun üzerine hırsızlık dedektifleri karakola girerek Ömer Ö.'yü beklemeye başladı. Ömer Ö. bir süre sonra karakola gelip imzasını attıktan sonra polis tarafından gözaltına alınıp emniyete getirildi.

Zanlı burada sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber