6 yıl önce boşanan işitme engelli çift, çocukları için tekrar evlendi

GİRESUN'da 3 yıl evli kaldıktan sonra boşanan ikisi de işitme engelli 35 yaşındaki Tarık Koç ile 34 yaşındaki Serap Arslantaş, 6 yıl sonra çocukları için tekrar nikah masasına oturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2013 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
6 yıl önce boşanan işitme engelli çift, çocukları için tekrar evlendi

Çiftin nikahını Giresun Belediye Başkanı CHP'li Kerim Aksu kıydı.

Giresun Sağır, Dilsizler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde tanışan ve 2004 yılının başlarında evlenen işitme engelli Tarık Koç ile işitme ve konuşma engelli Serap Arslantaş'ın Oğulcan ve Onur adında iki erkek çocukları oldu. Ancak çift aşırı geçimsizlik nedeniyle 2007 yılında boşandı. Boşandıktan bir süre sonra Antalya Adliyesi'nde çalışmaya başlayan Arslantaş ile AKSA Elektrik Giresun Müdürlüğü'nde çalışan Koç, aralarındaki iletişimi koparmadı. İki çocuğu ile birlikte Giresun'da ailesiyle birlikte yaşayan Tarık Koç, çocuklara bakmakta zorluk çektiğini anlatınca çift yeniden evlenmeyi kararlaştırdı.

Serap Arslantaş ile Tarık Koç, dün Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun kıydığı nikahla yeniden evlendi. Belediye çalışanı Gencer Külekçi ile Hasan Özkaya'nın şahitlik yaptığı nikahta yine belediye çalışanı Emine Çetinkaya da işaret dili ile çift ve Başkan Aksu arasındaki iletişimi sağladı.

Nikahın ardından çalıştığı işyerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tarık Koç, "Ayrılınca üzülmüştüm. Daha sonra çocuklarla birlikte çok zorlandık. Annem de çocuklara bakamaz hale geldi. Serap ile sürekli iletişim halindeydik. Serap 'evlenelim' dedi. İki çocuğumuzu düşünerek yeniden evlendik. Mutluyuz" diye konuştu.

Çiftin 9 yaşındaki çocukları Oğulcan da "Annemle babamın tekrar evlenmelerine ben de çok sevindim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber