Mezun olduğu okulun müdürü oldu

Öğretmen Şükran Biçer, 1999'da mezun olduğu Şehit Er Serhat Şanlı Anadolu Meslek ve Ticaret Meslek Lisesi'ne müdür olarak atandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mezun olduğu okulun müdürü oldu

Biçer, yaptığı açıklamada, 1999'da Şehit Er Serhat Şanlı Anadolu Meslek ve Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olduğunu kaydetti.

2004'te üniversiteyi bitirdikten sonra Ardahan'da çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yaptığını ifade eden Biçer, "2009'da mezun olduğum okuluma öğretmen olarak atandım. Aynı yıl içinde müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başladım. Bugün şükürler olsun, mezun olduğum okulun müdürüyüm. Nasip oldu işte. Çok farklı bir duygu ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Çünkü beklenmeyen bir gelişme. Örneğin benim döneminde müdür beyin makamındaki çiçeklerin ne kadar büyüğünü, arada geçen zamana rağmen unutmamışım. Hiç aklıma gelmezdi aynı okla müdür olacağım" diye konuştu.

Aynı zamanda okul bünyesinde Ardahan Adalet Meslek Lisesi'ne baktığını anlatan Biçer, "Şu an her iki okula birden bakıyorum. Bu durum tabi ki beni daha da çalıştırmak zorunda bırakıyor. Eskiye göre daha çok fedakarlık göstermek zorunda hissediyorum kendimi. Geçmişte, yani öğrenciyken olumlu olan beklentilerimi şimdi öğretmen ve öğrencilerime yansıtmaya çalışıyorum. Bir aile ortamında eğitim vermeye çalışıyoruz. Bunu da başardığıma inanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber