Hırsızlık için girdiği evin sahibini yaralayan zanlıya 13 yıl hapis

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde hırsızlık için girdiği evde ev sahibini bıçakla yaralayan zanlı, "kasten adam öldürmeye teşebbüs ve Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından 13 yıl 9 ay hapis ve 3 bin lira para cezasına çarptırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2013 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık için girdiği evin sahibini yaralayan zanlıya 13 yıl hapis

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde hırsızlık için girdiği evde ev sahibini bıçakla yaralayan zanlı, "kasten adam öldürmeye teşebbüs ve Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından 13 yıl 9 ay hapis ve 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Mahmutlar beldesinde, hırsızlık amacıyla girdiği evde, ev sahibi Turan Yavuz'u bıçakla ağır yaralayan ve jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı Celal T. son kez hakim karşısına çıktı. 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edilen Celal T. "kasten adam öldürmeye teşebbüs ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından 13 yıl 9 ay hapis ve 3 bin lira para cezasına çarptırıldı. Karara itiraz eden ve pişmanım diyen zanlının son pişmanlığı fayda etmedi. Zanlı tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber