Emekli polisi öldüren maganda yakalandı

Adana'da emekli bir polisi, motosikletiyle evine giderken bir otomobilin içinden rastgele ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen şahıs yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polisi öldüren maganda yakalandı

Adana'da emekli bir polisi, motosikletiyle evine giderken bir otomobilin içinden rastgele ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 5 yıl önce Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 5 Ocak Polis Merkezi'nden emekli olan polis memuru Lokman Özçimenoğlu (58), lokantacı arkadaşına yardım ettikten sonra evine gitmek için 5 Mayıs 2013 tarihinde gece saat 00.00 sıralarında yola çıktı. Özçimenoğlu, Nuri Sabuncu Bulvarı'na geldiği sırada, yanından geçen bir otomobilden rastgele açılan ateş sonucunda tek kurşunla yaralanıp yere düştü. Çevrede olayı gören vatandaşlar polise haber verirken, otomobilin içindeki şahıslar ise çevreye ateş ederek olay yerinden ayrıldı. Rastgele ateş açılması sonucu, park halindeki araçlara da kurşun isabet etti. Özçimenoğlu ise ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Özçimenoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından magandaları yakalamak için çalışma başlattı. Polis önce otomobili belirlerken, olaydan 2 gün sonra otomobili süren şahsı tespit edip yakaladı. Aynı gün emekli polisi öldüren kişiyi de belirleyen polis sabırla takibe devam etti. 6 ay sonra zanlı Hasan K. (28) Döşeme Mahallesi'nde gece yarısı yapılan bir operasyonla yakalandı. Zanlı emniyete getirilirken, 70'ten fazla suç kaydı bulunan şahıs işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı basın mensuplarının "Suçsuz bir insanı öldürdünüz vicdanınız sızlamıyor mu?" yönündeki sorularını cevapsız bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber