Giresun'un nüfusu kadar hastaya hizmet veriyor

Giresun Özel Ada Hastanesi 400 bin nüfuslu Giresun’da yılda 350 bin hastaya sağlık hizmeti veriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun'un nüfusu kadar hastaya hizmet veriyor

Giresun Özel Ada Hastanesi 400 bin nüfuslu Giresun'da yılda 350 bin hastaya sağlık hizmeti veriyor. Kurulduğu 2009 yılından beri her branşta sağlık hizmeti sunan Giresun Özel Ada Hastanesi'nin 4 yılda hasta sayısı bir milyon 400 bine ulaştı.

Kurulduğu günden beri sağlık alanında kendisini yenileyerek, her geçen yıl büyüyen Özel Ada Hastanesi'nin özellikle kalp hastalıkları alanında adından söz ettirdiğini belirten Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Kayıkçı, kapasitelerini büyütmek için çalışma başlatıldığını kaydetti. Özel Ada Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Kayıkçı "Hastanemiz 2009 yılında hizmete açılmış ve tüm branşlarda sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir.Bu süre içerisinde bugüne kadar bir milyon 400 bin hastaya sağlık hizmeti sunulmuştur. Özellikle kalp hastalıklarında anjio, stent takma, açık kalp ameliyatları yapılmıştır. Hastanemizde yapılan 7 bin anjiodan 3 bin 500'üne balon stent takılmış, 700'üne kalp ameliyatı yapılmış ve 50'sine de kalbe kalıcı pil takılmıştır. Özellikle bu alanda bölgedeki diğer illerimizden de hasta sevkiyatı yapılmaktadır" dedi.

Giresun Özel Ada Hastanesi'nin kapasitesini artırmaya gittiklerini de belirten Kayıkçı "Hastanemizin doluluk oranı yüzde yüzü bulduğunda dolayı kapasite artırımına gitme ihtiyacı duyduk. Bugün 123 yataklı olan hastanemizi 170 yataklıya çıkartmak için çalışma başlattık.400 bin nüfusu olan Giresun'da ortalama yılda 350 bin hastaya hizmet vermekteyiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber