Vali sokağa taşındı

Haber Giriş : 04 Nisan 2006 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Valisi Erdem, sandalyesini kapıp sokağa indi. Mahalle çocuklarının sorunlarını dinledi, şeker dağıttı, top oynadı ve nasihatlarda bulundu.

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, kendisini ziyaret edemeyen mahalle çocuklarının ayağına sandalyesiyle birlikte giderek, düzenlediği toplantıda onların sıkıntı ve isteklerini dinledi, birlikte top oynadı. Çocukları etrafına toplayan Vali Erden sandalyeye, çocuklar ise çimlerin üzerine oturdu ve koyu bir sohbet başladı. Kendinin de çocuklar gibi yerde oturmak istediğini fakat bunu çocukların kabul etmeyebileceğini düşündüğü için sandalyesiyle birlikte geldiğini söyleyen Vali Erden, "Baktım ki siz benim makamıma gelmediniz, ben sizin yanınıza geleyim dedim ve geldim" diye konuştu. Erdem daha sonra beraberinde getirdiği çikolata, şeker ve meyve sularını çocuklara ikram etti.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Mahalle sakinlerinin yakından izlediği vali-çocuk sohbetinde bu defa önemli nasihatler sırayı aldı. Eğitimin yanında çok çalışmanın önemine değinen Vali Erden, "Okulda, okuldan sonra da iş dünyasında çok çalışmanız gerekmektedir" diyerek çocuklara nasihatlarda bulundu.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber