Başına levye ile vurularak darp edildi

İzmit’te, kaldırımda baygın halde vatandaşlar tarafından bulunan Emre T. isimli şahıs, kafasına levye ile vurularak darp edildiğini iddia etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başına levye ile vurularak darp edildi

Olay, İzmit merkezinde gece saat 01.30'da meydana geldi. Anıtpark mevkiinde kaldırımda baygın halde bulunan ve bir organizasyon firmasında çalıştığını söyleyen Emre T. (27) adlı kişi darp edildiğini iddia etti. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin sorularını yanıtlayan Emre T., Outlet Center civarında kafasına levye ile vurulduğunu anlattı. Emre T., Outlet Center civarında gezdiğini, burada 3-4 kişinin başına levye ile vurarak kendisini zorla bir arabaya bindirdiğini, araç içerisinde tartaklanarak çantası ve telefonunu alan kişilerce arabadan atıldığını dile getirdi.

Olay yerindeki bir kıraathanede oturan vatandaşlar, Emre T.'nin göğsünü tutarak zor bir şekilde yürüdüğünü, daha sonra bir sokak lambasına tutunmaya çalışırken yere yığıldığını görmeleri üzerine 112 ekiplerini aradıklarını söyledi.

Beyin travması geçirdiği belirlenen şahıs tedavisinin yapılması için olay yerine gelen 112 ekiplerince Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber