'Takograf ve radar kullanıcı eğitimi' bitirenler sertifikalarını aldı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen “Takograf ve Radar Kullanıcı Eğitimi” başarılı bitirenler sertifikalarını aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2013 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Takograf ve radar kullanıcı eğitimi' bitirenler sertifikalarını aldı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen "Takograf ve Radar Kullanıcı Eğitimi" başarılı bitirenler sertifikalarını aldı.

İçişleri Bakanlığının 17 Eylül 2013 tarih ve 762 sayılı olurları ile Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 11-15 Kasım 2013 tarihleri arasında uygulanan "Takograf ve Radar Kullanıcı Eğitimi" ni başarı ile tamamlayanlar sertifikaları aldı.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, "Trafiği denetlemek ve düzenlemekle görevli eğitimli personel ihtiyacını karşılamak, trafik birimlerimizin denetim hizmetlerini daha verimli ve etkin bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak, denetim hizmetlerinde kullanılan araç ve gereç cihazların kullanımı ile ilgili personelin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla düzenlenen "Takograf ve Radar Kullanıcı Eğitimi" ne katılıp başarılı olan personelimize sertifikalarını verdik."dedi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Birimlerinden 14, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Birimlerinden 18 olmak üzere toplam 32 personel personele İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber