Öğretmeniyle tartışan liseli Deniz 4 gündür kayıp

Adana'da okulda öğretmeniyle tartıştıktan sonra kayıplara karışan 16 yaşındaki kızdan 4 gündür haber alınamıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2013 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmeniyle tartışan liseli Deniz 4 gündür kayıp

İddiaya göre, dikkat dağınıklığı ve unutkanlık rahatsızlığı olan 16 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Deniz Bavbek, 1 yıl ara ile ikinci kez kayboldu. Geçen yıl 7 Kasım 2012 günü "Okula gidiyorum" diye evden çıktıktan sonra 3 gün kendisinden haber alınamayan Bavbek, babasının polise olayı anlatmasının ardından 3 gün sonra merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde parkta tanıştığı bir kişinin evinde bulundu. Deniz Bavbek, polis tarafından alınarak 10 Kasım 2013 günü ailesine teslim edildi. O günden sonra Deniz Bavbek okuluna gitmeye devam etti. Ancak aradan 1 yıl geçtikten sonra 12 Kasım 2013 günü Bavbek okulda son derse girmek istemedi. Bunun üzerine öğretmen, Bavbek'e bahçede beklemesini söyledi. Bavbek, bahçede beklemek yerine okulun duvarından atlayarak kaçtı. Okuldan kaçan Bavbek eve de uğramadı. Bavbek, eve gitmeyince baba Tuncay Bavbek (46) Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne başvurdu. Anne Mutlu ve baba Tuncay Bavbek, kızlarını bulabilmek için Adana'da bütün sokak ve caddelere, toplu taşıma duraklarına, dolmuşlara Deniz Bavbek'in "Kayıp aranıyor, görenlerin ve bulanların insaniyet namına aramaları rica olunur" yazılı kızlarının fotoğraflarını yapıştırdı. Ancak aradan 4 gün geçmesine rağmen Deniz Bavbek hala bulunamadı. Aile kızlarının hayatından endişe ediyor.

Baba Bavbek, kızının okulda öğretmenle tartıştıktan sonra kaybolduğunu belirterek, "Ben kızımın hayatından endişe ediyorum. Kızımı kaçırıp öldürüp bir yere atmış olabilirler. O benim en çok sevdiğim çocuğumdu. Ne olur kızım eve geri dön. 4 gündür sokakta yatıyor. Başına bir şey gelmiş olabilir. Havalar çok soğudu, dışarıda nasıl kalır. Kızımı biri götürdüyse getirmesi halinde şikayetçi olmayacağım. Benin ondan başka kimsem yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Anne Mutlu Bavbek ise, kızını çok sevdiğini söyleyerek, "Kızım beni izliyorsan evine dön. Sana hiçbir şey yapmayacağız. Seni hepimiz çok seviyoruz. 4 gündür uyuyamıyoruz, biz ne haldeyiz, kızım ne olur gel" diyerek ağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber