Hırsızlık yapan er gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2006 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'da askerlik yapan bir er, park halindeki bir araçtan hırsızlık yaptığı iddiası ile polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, hırsızlık yaptığı iddia edilen askerin yakmaya çalıştığı çantanın bir bölümünü bir parktaki inşaatta bularak çantanın sahibine ulaştı.

155 Polis İmdat telefonuna bir şahsın elindeki çantayı Kışla Parkı'nda bulunan ve yapımı devam eden bir inşaatın içinde yakmaya çalıştığı ihbarı geldi. İhbar doğrultusunda inşaata giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yanmaya devam eden çantayı söndürdü.

ZANLI BAKKALDA YAKALANDI

Olay yerine gelen ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, çantayı yaktığı iddia edilen şahsın eşkalini belirleyerek çevrede araştırma başlattı.

Yapılan araştırmada verilen eşkale uygun bir kişi bakkalda üzerinde bulunan bozuk paraları bütünletmek isterken polis ekipleri tarafından yakalanarak park halindeki araçtan çanta çaldığı iddiası ile gözaltına alındı ve olay yerine götürüldü.

Bakkalda yakalanan zanlının Muğla'da askerlik yapan A.Ü. (21) olduğu tespit edildi.

ÇANTA SAHİBİNE YARISI YANAN RUHSATTAN ULAŞILDI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri inşaatta yanarken bulunan çantanın içinden çıkan, yarısı yanmış araç ruhsatından çantanın sahibi Seher Kızılderelioğlu'na ulaştılar. Telefonla çanta sahibini arayan ekipler, çantanın Kızılderelioğlu'na ait araçtan çalındığını öğrendiler.

Muğla Devlet Hastanesinde hemşirelik yapan Seher Kızılderelioğlu, ?Sabah arabayı hastanenin otoparkına park ettim. Daha sonra bir daha aracımın yanına gelmedim. Polis telefonla arayınca çantamın çalındığını öğrendim çok şaşırdım? dedi.

Polis tarafından yakalanan ve gözaltına alınan erin sorgusu sürüyor. Gözaltına alınan zanlı Er A.Ü. ise polis tarafından emniyete götürülürken, ?Çantayı ben almadım. Olayla ilgim yok? diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Gözaltına alınan askerin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber