Şırnak'ta yılın öğretmeni/ Video

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen ve her ili temsilen bir öğretmenin katıldığı davete bu yıl Silopi ilçesine bağlı Cukurca mezrasında öğretmenlik yapan Pınar Demiray katılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Global Tekvando Federasyonu tarafından 5-9 Mayıs 2014 tarihlerinde Rusya'nın St. Petersburg şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Pınar Demiray kendisini yılın öğretmeni seçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Şırnak'ı temsil etmekten gurur duyduğunu ifade eden Demiray, Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Demiray, şöyle konuştu:

"Şırnak'ta görev yaptığım süre içerisinde iki sefer dünya şampiyonluğu kazandım. Güney Kore'de müsabakalara Türkiye adına katıldım ve altın madalya kazandım. Bütün bu başarıları Şırnak'taki Cudi dağının eteğinde bulunan Çukurca İlköğretim Okulunda görev yaparken kazandım. Bu başarılar sonucunda çok güzel duygular yaşadım. Ben bu arada bu kadar imkansızlıklara rağmen bu başarılar getiriyorum ancak bana destek sağlansa daha büyük başarılar elde edeceğim ."

Demiray'ın öğrencileri ise öğretmenlerinin yılın öğretmeni seçilmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını bildirdi.

Şırnak'ta yılın öğretmeni seçilen Demiray, 24 Kasım'da yapılacak olan resepsiyona katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber