Başkan Tekin, öğretmenleri unutmadı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere bir yemek verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2013 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Tekin, öğretmenleri unutmadı

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere bir yemek verdi.

Tekkeköy Belediyesi Kutlukent Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe Tekkeköy İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Belediye Başkanı Hayati Tekin ve ilçedeki 44 okuldan yaklaşık 400 öğretmen katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, geceye katılan öğretmenlere seslenerek, "Gününüz kutlu, geleceğiniz aydınlık olsun" dedi. Gelecek neslin aydınlık olmasının öğretmenlerin aydınlık yüzünüze ve aydınlık düşüncesine bağlı olduğunu dile getiren Tekin, "Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Geçmiş öğretmenler günlerinde de çokça vurgulayıp, bahsettiğim bu kutsal görevinizin maddi bir karşılığı yok. Yaptığınız bu kutsal hizmetin inanın karşılığı para ile ölçülmez" dedi.

Öğretmenler gününü kutlayan İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, "Ben bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçtiği için sayın belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve emeği geçen diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz öncelikle bir meslek sahibi değil, aynı zamanda bu ülkenin yolunu çizen, hamurunu yoğuran insanlar. Onun için bu ülkenin geleceğini şekillendiren sizlersiniz. Öğretmenlere karşı daha saygılı daha usturuplu ve daha anlayışlı olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, öğretmenleri Ahmet Demirel, Yaşar Kesen ve Şennur Kesen'e plaket hazırlattı. Plaketleri İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük ve Başkan Hayati Terkin birlikte öğretmenlere verdiler.

Daha sonra sahneye çıkan Samsunlu sanatçı Şeyda Karadeniz, söylediği sevilen parçalarla öğretmenleri eğlendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber