Ölen üniversiteli kızın nişanlısı serbest bırakıldı

Nazilli'de kaldığı otelin dördüncü katından düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrenci kızın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan nişanlısı serbest bırakıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2013 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ölen üniversiteli kızın nişanlısı serbest bırakıldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Gamze Uslu (27), Mersin'den ziyaretine gelen Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 4. sınıf öğrencisi nişanlısı B.C.G. (28) ile birlikte kaldığı otelin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. Uslu'nun şüpheli ölümüyle ilgili olarak nişanlısı gözaltına alınırken; genç kızın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Görgü tanıklarının olay anında balkonda atletli vaziyette gördüklerini beyan etmesi üzerine gözaltına alınan nişanlı B.C.G., Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren B.C.G., taksirle ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Emniyetteki ifadesini tekrarlayan B.C.G., olay anında banyoda olduğunu, olayı görmediğini ve daha sonrada balkona çıktığını savunarak, suçlamaları ret etti.

Olayla ilgili delil ve tanık ifadelerini inceleyen mahkeme heyeti, B.C.G'nin tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber