2 yıl boyunca kermes yapıp müftülüğe hizmet aracı aldılar

Adana’da Kuran öğreticileri, 2 yıl boyunca kermes düzenleyerek, elde ettikleri gelir ile müftülüğe hizmet aracı alınmasını sağladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2013 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2 yıl boyunca kermes yapıp müftülüğe hizmet aracı aldılar

Seyhan Müftülüğü'ne bağlı Kuran kursu öğreticileri, birlikte aldıkları ortak karar çerçevesinde kermes yapmaya karar verdi. Öğreticiler ve aileleri tarafından 2 yıl boyunca devam ettirilen kermesten elde edilen gelir, yeni bir hizmet aracı alınması için Seyhan Müftülüğü'ne verildi.

Yapılan davranış karşısında memnuniyetini dile getiren Seyhan Müftüsü Halil Uzun, "Öğrencilerimiz bizleri son derece duygulandırmış ve çok büyük bir jest yapmışlardır. Aylardır tüm hizmet ağırlığımızı Kuran kurslarımızın tadilat, yeniden yapılanma ve yeniden açma gibi çalışmalarına vermiştik. Öğreticilerimizin 2 yıldır ısrarlı bir şekilde hizmet aracımızın yenilenmesi hususunda ortaya koydukları netlik, duyarlılık ve vefa bizleri çok duygulandırdı" dedi.

Elde edilen gelir ile alınan aracın anahtarı, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı tören ile Seyhan Müftüsü Halil Uzun'a verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber