Mezun olduğu okulda konferans verdi

Adnan Menderes Üniversitei (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu’ndan geçen yıl mezun olan Avni Yiğit Göksu, mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya gelerek iş yaşamındaki deneyimlerini paylaştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2013 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mezun olduğu okulda konferans verdi

Adnan Menderes Üniversitei (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu'ndan geçen yıl mezun olan Avni Yiğit Göksu, mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya gelerek iş yaşamındaki deneyimlerini paylaştı.

ADÜ Atça Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'ndan geçen yıl mezun olan ve şu an İstanbul'da bir şirkettin Proje Geliştirme Birimi'nde takım lideri olarak çalışan Göksu, öğrenci arkadaşlarına seslenerek, "Yeter ki azmedin, isteyin, kendinize hedefler koyun. İstedikten sonra kazanılmayacak başarı yoktur. Bunun için çalışın, kendinize güvenin" diye konuştu. Mezun öğrencilerini iş yaşamında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Atça MYO Müdürü Prof.Dr.İbrahim Gençsoylu, "Umarım ileride hepiniz çok iyi yerlerde olacaksınız. Öğrencilerimizin başarısı bizim en büyük gurur kaynağımız" dedi.

Toplantının ardından Göksu, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar'ın da katılımıyla bir restaurant'ta öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber