Helva sattığı ilçeye başkan adayı oldu

Öğrencilik yıllarında Kireçburnu sahilinde arkadaşlarıyla helva satan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Çakıroğlu, 10 senelik belediye başkan yardımcılığından sonra, doğup büyüdüğü semtine başkan olmak istiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2013 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Helva sattığı ilçeye başkan adayı oldu

Öğrencilik yıllarında Kireçburnu sahilinde arkadaşlarıyla helva satan Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Şems Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, 10 senelik belediye başkan yardımcılığından sonra, doğup büyüdüğü semtine başkan olmak istediğini ifade etti.

Sarıyer'in yarınlarına dair çarpıcı tespitlerde bulunarak sözlerine başlayan Şems Çakıroğlu, Sarıyer'in siyasi, demografik, tarihi ve kültürel özelliklerine vurgu yaparken, "Sarıyer'in geleceği bugünden planlanmalı. Sarıyer coğrafi üstünlüğüyle İstanbul'un 1 numarası olmalı. Sadece İstanbul'un ve Türkiye'nin değil, belki de dünyanın en stratejik ilçesinde yaşıyoruz. Sarıyer İstanbul'un yıldızıdır fakat son yıllarda bu yıldızın sönme eğilimine girdiğini görüyoruz. Hedefimiz bu yıldızı 2071 vizyonuyla parlatmaktır. Sarıyer'de AK Parti belediyeciliğinin zamanı gelmiştir. AK Parti 10-11 senelik bir parti değildir. AK Parti, kökü toprakların çok derinlerinde bulunan kutlu bir davadır. 40 yıl öncesini aradığımız Sarıyer'in, 40 yıl sonrasını planlayacağız. 1453 misyonuyla 2053'ün Sarıyer'ini planlarken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan 2071 Vizyonuna uygun çalışmalar yapacağız" dedi.

"KİREÇBURNU VE TARABYA SAHİLİNDE HELVA SATTIM"

AK Partili olmayan her kesimden, Sarıyerli tarafından büyük destek gören Sarıyer aday adayı Şems Çakıroğlu, "20 yıllık belediyecilik tecrübemle doğup büyüdüğüm yere hizmet etmek istiyorum. Çayırbaşı'nın çocuğuyum, Kireçburnu ve Tarabya sahilinde çocukluk arkadaşlarımla birlikte helva sattım. KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde başladım. Askerden sonra girdiğim Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 2003'te mezun olurken Din Sosyolojisi Bölümü'nde yüksek lisansımı tamamladım. Çalışarak geldiğim ve memur olarak girdiğim Sarıyer Belediyesi'nde müdür oldum. Büyükşehir'e gittim şube müdürü oldum ve tekrar Sarıyer Belediyesine gelerek belediye başkan yardımcısı oldum. Son olarak Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. Şimdi de son 10 senesinde belediye başkan yardımcılığı yaptığım meslek hayatımda, doğup büyüdüğüm, her köşesinde izlerim bulunan Sarıyer'e belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber