Bolu'da veda gecesi

Bolu’da emekliye ayrılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman ve Zonguldak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bölge Müdürlüğü’ne atanan Şerafettin Çilkara için veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bolu'da veda gecesi

Karacasu Küçük Termal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız ve daire müdürleri katıldı. Zonguldak Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürlüğü görevine asaleten atanan Şerafettin Çilkara, Bolu'da çalışmaktan ve Bolulu olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Evini taşımayacağını ve bir ayağının Bolu'da olacağını söyleyen Çilkara, katılımcılara teşekkür etti.

Emekliye ayrılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman ise meslek hayatı boyunca kapısına gelen kimseyi çevirmemeye çalıştığını söyledi. Emekli olduğunu ama Bolu'dan kopmayacağını ifade eden Akduman, meslek hayatında yaptığı çalışmaları Allah rızası için yaptığını söyleyerek, veda yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Bolu'ya verdikleri katkılardan dolayı iki isme de teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Arkadaşlarımız başarılı insanlardı. Başarılı olmak ekip işidir. Bu yüzden arkadaşlarımızın çalışma arkadaşlarını da tebrik ediyorum. İki arkadaşımıza da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında Bolu'ya yeni atanan kurum müdürlerine de seslenen Vali Özçimen, "Türkiye'nin en huzurlu ilinde beraber çalışıyoruz. Hem toprağı, hem insanı çok iyi bir memleketteyiz. Bolu son derece uyumlu ve iyi bir il. Beraber inşallah iyi işler başaracağız" dedi.

Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen tarafından Tahsin Akduman ve Şerafettin Çilkara'ya teşekkür plaketi takdim edildi. Düzenlenen veda yemeği çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber