Bakan'ı kızdıran hareket!

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen "4. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi"ne katıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan'ı kızdıran hareket!

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İş dünyasında Rızk ve Risk ikilemi" konulu kongrenin açılışına Egemen Bağış ve Zafer Çağlayan'ın yanı sıra başta MÜSİAD Başkanı Nail Olpak , MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Faruk Akbal, İslam Kalkın Bankası Kalkınma Kurumu CEO'su Khaled Al Aboodi olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Başktanı Nail OLPAK ve Gençlik Kurulu Başkanı Akbaş, bakanların adlarına 50'şer adet fidan dikildiğini belirten sertifikaları Bağış ve Çağlayan'a hediye olarak takdim ettiler. Bu sırada adı Bilal Lerari olduğu öğrenilen Cezayir vatandaşı bir kişi sahnede hediyesini alan Bakan Çağlayan'ın omuzlarına bir Cezayir bayrağı koymak istedi. Bakan Çağlayan, Lerari'nin omuzlarına koyduğu bayrağı kabul etmezken, Cezayirli vatandaş görevliler tarafından uzaklaştırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber