Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi

Afyonkarahisar’da hizmete yeni giren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center tarafından basına tanışma yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da yeni bir 5 yıldızlı otel daha hizmete girdi

Otelde, bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen ve 'Doktor balıklar' diye adlandırılan bölümlerle birlikte, çok sayıda şifa kaynağı bölümün olduğu kaydedildi.

Gerçekleştirilen toplantıda otel ile ilgili bilgilere veren Budan Termal SPA Hotel ve Convention Center Genel Müdürü Muzaffer Aktar, otelin Kasım ayından beri faaliyette olduğunu, resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. 'Yeraltından gelen sağlığı keşfedin' sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Aktar, "Termal SPA olanaklarımız ve çeşitliliğimiz çok fazla, gezip görerek ve kullanarak Afyon'da ilk defa göreceğiniz özelliklerimiz var. Otelimizde bulunan binamızda V.I.P kongre salonlarımızda, aile içi doğum günü partilerinden ve küçük grup toplantılarından tutun, bin 500-3 bin kişilik büyük organizasyonlara kadar ev sahipliği yapacak her türlü teknolojik ve teknik donanıma sahibiz. İhtiyaç duyulan her organizasyonda varız 7'den 70'e tüm misafirlerimizin sudan gelen sağlığın ve şifanın yanı sıra, huzur bulup keyif dolu eğlenceli zamanlar yaşayacağı, büyülü bir atmosferi içinde barındıran otelimiz, Selçuklu-Osmanlı mimarisi ile modern yapının harmanlanmasıyla dizayn edilmiştir. Konforlu ferah ve çevre yolu, araç sesinden uzak odalarımız ile misafir memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Bununla birlikte sedef hastalığı gibi bir çok hastalığa iyi geldiği bilinen ve 'Doktor balıklar' diye adlandırılan bölümlerimizin yanından bir çok sağlığa iyi gelen bölümlerimizde müşterilerimizin hizmetindedir" dedi.

Öte yandan, otel önünde bulunan yeni yatırım binasında yakında hizmet verecek olan 'Dış Ticaret Merkezi'nin müjdesini veren Budan Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Budan ise, yurt dışından ürün ithal etmek isteyen yatırımcı ve iş adamlarına, kişiye özel direkt ithalat yapacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber