Yıldırım belediyesi hizmeti halkın ayağına götürüyor

Yıldırım Belediyesi, vatandaşın belediye ile buluşma noktası olan mahalle konaklarına bir yenisini daha ekledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldırım belediyesi hizmeti halkın ayağına götürüyor

Emekli hakim Cengiz Oğuz'un desteği ile Yıldırım Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi'ne yapılacak aile hekimliği ve mahalle konağının temeli törenle atıldı. Hayırsever Cengiz Oğuz, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakininin katıldığı törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, her mahalleye vatandaşın ikinci adresi olan mahalle konaklarından yaptıklarını söyledi.

Keskin, "Göreve geldiğimizde yaptığımız hizmetlerimizin başında mahalle konakları vardı. Şu anda ilçemizdeki bütün mahallelerde bu konaklar hizmet veriyor. Maksadımız mahalle sakinlerimizin ayağına hizmet götürmek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olan Yıldırım'ı örnek bir yer haline getirdik. Mahallemiz AK belediyecilik ile tanışmadan önce planın p'sini, ruhsatın r'sini tanımıyordu. SİT alanından çıkarıldıktan sonra mahallemiz planlı ve ruhsatlı bir şekilde güzelleşti" dedi. Temel atma töreninin ardından 75. Yıl Mahallesi'nde yapılan Kestane Parkı da hizmete açıldı.

2 kattan oluşan ve 932 metrekare alan üzerine inşa edilecek aile hekimliği binası ve mahalle konağının bahar aylarında tamamlanması hedefleniyor. 495 bin TL'ye mal olacak mahalle konağının ilk katında cami derneği lokali, YIL-MEK kurs odaları, deprem odası ve muhtarlık ofisi, ikinci katında ise poliklinik odaları, mutfak, müdahale odası ile laboratuar bulunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber