Afyonkarahisar'da örnek vatandaş

Bulduğu para dolu cüzdanını sahibine ulaştırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da örnek vatandaş

Afyonkarahisar'da örnek bir vatandaş, bulduğu para dolu cüzdanı Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü aracılığı ile sahibine iade etti.

Afyonkarahisar'da Mithat Aydın isimli bir vatandaş, 26 Aralık Perşembe günü termal bir otel civarında, içerisinde 200 TL, 100 Euro, 50 dolar ve 2 bin 500 TL değerinde çek ile birlikte çeşitli bankalara ait kredi kartlarının bulunduğu cüzdanını kaybettiği zabıtaya iletti. Aynı gün içerisinde, şehirlerarası nakliye firmasında çalışan Hüseyin Kara isimli bir vatandaş tarafından bulunan cüzdan Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Cüzdan içerisinde bulunan kredi kartları aracılığıyla bankalara ulaşan ve cüzdan sahibi hakkında bilgi almak isteyen zabıta ekipleri, bankaların üçüncü şahıslara bilgi vermemesi nedeniyle bu girişimden olumlu sonuç alamadı. Cüzdan sahibini bulmak için her yolu deneyen zabıta ekipleri, cüzdan içerisindeki Manisa'da bulunan Afyonkarahisar merkezli bir otele ait rezervasyon kağıdı üzerinden cüzdan sahibine ulaştı. Yoğun araştırmalar neticesinde bulunan cüzdan sahibi A. Mithat Aydın'a, tutanak karşılığında cüzdanı teslim edildi.

Öncelikle cüzdanını bularak teslim eden duyarlı vatandaşa teşekkür eden Aydın, zabıta ekiplerine de gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber