Velilerden öğretmene meydan dayağı

Haber Giriş : 01 Mayıs 2006 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir öğretmen, okul girişinde velilerin saldırısına uğradı. veliler öğretmeni taciz iddiaları nedeniyle tekme tokat dövdüler.

Polisin dün akşamdan aldığı ihbar üzerine velilerin öğretmene dayak girişimine anında müdahale edildi. Veliler, öğretmenin çocuklarına tacizde bulunduğunu iddia ederken, öğretmen bu iddiaların yalan ve iftira olduğunu söyledi. Polis, olayın aydınlatılmasında katkıda bulunacak olan öğrencilerin ifadelerini almak isterken veliler çocuklarının rezil olmasını gerekçe göstererek ifade vermelerini istemiyor.

B. Ş. A. Özkan İlköğretim Okulu'nda görevli ilköğretim okulu 3. sınıf öğretmeni E.Y., sabah okula girdiği sırada ne olduğunu anlamadan velilerin saldırısına uğradı. Dün akşam polislere şikayette bulunan bazı velilerin ihbarıyla bugün sabah okul önünde önlem alan polis, öğretmeni velilerin elinde güçlükle aldı. E.Y. polis otosuna bindirilerek uzaklaştırılırken, veliler öğretmenin çocuklarına taciz de bulunduğunu iddia etti.

Veliler emniyet amirliğine götürülerek ifadeleri alınırken, çocuklarının ifade vermesine karşı çıktı. Veliler, çocuklarının rezil olacağını ifade ederek, polisin ifadelerinin alınması noktasındaki girişimlerini kabul etmedi.

Psikologların nezaretinde ifadeleri alınacak çocukların verecekleri bilgiler olayı aydınlatılacak. Öğretmen E.Y., böyle bir olayın olmadığını ve iddiaların yalan olduğunu söyledi. Polis, aynı sınıftan 10'a yakın öğrencinin aynı şikayette bulundukları yönünde bilgiye ulaşırken, bazı velilerin ve öğrencilerin öğretmenlerinin çok iyi birisi olduğunu ve böyle bir şey yapmayacağı yönünde bilgi verdikleri öğrenildi.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber