Jandarma timinin hayatını çelik yelek kurtardı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2006 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yatağan Şoförler Derneği Başkanının oğlunu öldürdüğü iddia edilen kişi, jandarma tarafından düzenlenen operasyon ile Aydın'da yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 8 gün önce Muğla'nın Yatağan ilçesinde, bir restoranda çıkan tartışma sonrasında, Yatağan Şoförler Derneği Başkanı Hilmi Yufkacı'nın oğlu Hilmi Yufkacı'yı öldürdüğü iddia edilen zanlı S.A.Y'nin Aydın'ın Çine ilçesinde olduğu istihbaratını alan Muğla İl Jandarma Komutanlığı timleri, bölgedeki yetkililer ile irtibata geçerek, zanlıyı yakalamak için bir operasyon timi oluşturdu.

Zanlının, Çine ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde bulunduğu bilgisine ulaşan jandarma timi, belirlenen evi kuşatarak evde bulunan zanlıya "Teslim ol" çağrısında bulundu.

Jandarmanın çağrısına, zanlı S.A.Y, ateş ederek karşılık verdi.

Zanlının silahından çıkan kurşunların hedefi olan 2 jandarma, giydikleri çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu.

Daha sonra düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen S.A.Y, gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin, zanlıyı ateş açmadan etkisiz hale getirdiği öğrenildi.

-OLAY-

Yatağan Şoförler Derneği Başkanı Hilmi Yufkacı'nın 48 yaşındaki oğlu Hilmi Yufkacı, 2 akrabası ile eğlendiği restoranın çıkışında silahlı saldırıya uğramış, saldırıda Hilmi Yufkacı kalbine isabet eden kurşunla yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber