Ayten öğretmen intihara iten şantajcılar kim?

Öğretmen Ayten Soysal’dan şantajla 15 bin lirasını alanlardan tek iz yok. Koca Murat Soysal bile olayları eşinin ölümünden sonra öğrenebilmiş. Acılı koca, intihara neden olan sahtekarların yakalanmasını istedi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 20 Ocak 2014 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayten öğretmen intihara iten şantajcılar kim?

SONER KAN

ADANA'da geçen hafta intihar eden ilkokul öğretmeni Ayten Soysal ile ilgili yeni bilgiler... Kocası Murat Soysal, eşinin ölümünden sonra yaşananları anlattı:

- Eşim eve gelmeyince başına bir iş gelmiş olabileceğinden korktuk. Kardeşimle birlikte polis merkezinde beklerken onun öldüğünü öğrendim ve o anda yıkıldım.

- Ne bana, ne de çocuklara bu konudan bahsetti. Hiçbir şeyden haberimiz yoktu. Eşimin tehdit edilip kendisinden zorla para istendiğini bilmiyorduk. Ortada çok ciddi bir tehdit varmış. Eşimi intihara kadar sürüklenmiş.

- Bankadan 15 bin lira kredi çekip kendisini tehdit edenlere vermiş. Sırf banka işlemleri için okuldan izin alıp bankaya gitmiş. Ancak sanırım daha çok para istemişler ki intihar etmiş. O kişiler şimdi sır, kayıp.

- Daha önce görev yaptığı Seyhan'a bağlı Pınar Mahallesi'ndeki okula gidiyor. Burada bir inşaatın 9'uncu katına çıkıp aşağıya atlamış. Şu anda yaşadığım acının tarifi yok. Adeta kolum kanadım kırıldı. Keşke yaşadıklarını bana anlatabilseydi de onu kurtarabilseydim. Ortada çok ciddi bir tehdit var. Eşimin ölümüne neden olanların en kısa sürede bulunmasını istiyorum.

SİGARA İÇİP AŞAĞI ATLADI

AKŞAM, Ayten Soysal'ın son anlarının yansıdığı görüntülere ulaştı. Bir süre apartmanın girişinde kapının açılmasını bekleyen Soysal, 2 çocuklu bir ailenin çıkmasını fırsat bilip içeriye giriyor. Çatı katında sigara içip etrafa bakan öğretmen, kendini boşluğa bırakıyor. Ayten Soysal'ın yanında çanta taşımadığı gibi üzerinden de bir kimlik ile birlikte cep telefonu da çıkmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber