Eşi ve 4 çocuğunu öldüren 'sessiz katil' onu hayattan koparamadı

2012 yılında 4 çocuğunu ve eşini 'sessiz katil' olarak bilinen karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu kaybeden Mehmet Yaşar, yaşadığı tüm acıları yeniden evlendiği eşinden olan Elif bebek sayesinde unutmaya çalışıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2014 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşi ve 4 çocuğunu öldüren 'sessiz katil' onu hayattan koparamadı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey bölgesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Yaşar'ı bu mutlu gününde ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Tahmazoğlu, 2012 yılında çocuklarını ve eşini kaybeden Mehmet Yaşar'ın yeniden evlenip çocuk sahibi olmasıyla yaşadığı mutluluğunu paylaşarak yeni doğan Elif bebeğe altın ve battaniye hediye etti.

Ziyarette konuşan Tahmazoğlu, "2 yıl önce 9 Şubat'ta 2012 tarihinde Mehmet Yaşar kardeşimiz maalesef acı bir olay yaşadı. Evde olmadığı bir sırada eşi ve 4 çocuğu maalesef karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu beşi birden hayatını kaybetti. Acı bir olaydı. O günde de acı gününde kendisi şehir dışındayken olmuştu bu elim olay. Acı gününde beraber olduk. Taziyesine katıldık. Şehrimiz için de Mehmet kardeşimiz için de acı bir gündü. Tabii hayat devam ediyor. Daha sonra bir evlilik yaptı. Mehmet kardeşimiz o zamanda şehir dışında çalıştığı için biz kendisine iş konusunda da yardımcı olduk. Şahinbey Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışıyor kendisi. Ben kendisine de eşine de mutluluklar diliyorum. Bugün de yine farklı bir sürpriz geldi. Bebeğimiz dünyaya geldi. 4 tane evladın acısının üzerine. İnşallah onlar da sizin şefaatçiniz olacaklar cennette" dedi.

Üç yıldır devam eden 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında 15 bin 884 bebeği ziyaret ettiklerini kaydeden Tahmazoğlu, "Bizim de 3 yıldır devam ettirdiğimiz 'Hoş Geldin Bebek' projemiz var. Bugüne kadar 15 bin 884 bebeğimizi ziyaret ettik. Bebeğimize de hoş geldin diyoruz. Allah analı babalı büyütsün" ifadelerini kullandı.

2 yıl önce yaşadığı acıları dünyaya yeni gelen Elif bebek ile unutmaya çalışan baba Mehmet Yaşar ise şunları söyledi: "Başkanımın burada bulunmasından dolayı çok mutlu oldum. Rahmetlilerin cenazesinde de başkanım yine gelmişti. İhtiyaçlarımızı sordu. Park bahçelerde iş verdi sağ olsun. Bizi hiç boşlamadı. Allah razı olsun kendisinden. Biz çok memnunuz başkanımızdan, ben diyecek bir şey bulamıyorum artık" diye konuştu.

Mutluluğu ve hafifleyen acılarını bir arada yaşayan Mehmet Yaşar, her şeyin Allah'tan geldiğine inandığını belirterek, "Ben dostlarımın hepsine mesaj gönderdim. Dedim ki; 'veren de alan da Allah'tır.' Ben şehit cenazelerine gittiğimde; 'neden birbirinize taş atıyorsunuz? Neden vurup kırıyorsunuz' diyorum. Ben 5 tane yavrumu kaybettim. Ama ellerimi yukarı kaldırıyorum; şükrediyorum. 'Hayat devam ediyor' diyorum. Mevlana'nın hayatını bilirsiniz. 'Benim öldüğüm günü bayram günü ilan edin' demiş. Biz de bugünü mutlu bir gün olarak görüyoruz o inançla. O günü ayrılık acısı olarak görüyorum. Benim dünyaya tekrar bir evladım geldi. Elif bebeğim geldi. Allah benim 4 tane Elif'imi aldı, bir tane Elif verdi yerine. Yine de şükrediyorum. Elif'imden dolayı bugün ben çok mutluyum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber