Belediye 445 öğrenciye bisiklet dağıttı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın "Her Çocuğun Bisikleti Olsun" projesi kapsamında öğrencilere bisikletler dağıtılmaya devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2014 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye 445 öğrenciye bisiklet dağıttı

3 yıl önce startı verilen proje kapsamında ilk yıl 5 bin, ikinci yıl 550, bu sene de 4 bin 750 öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtılıyor.

14 Mart tarihine kadar devam edecek bisiklet dağıtım programı çerçevesinde Tavşantepe'de bulunan Hacı Bektaş Veli Ortaokulunda 193, Ayazma Mahallesi'ndeki 30 Ağustos İlköğretim Okulu'nda 39, Malta Mahallesi'ndeki 29 Ekim Orta Okulu'nda 133 ve Tepeköy'deki Ulusal Egemenlik Orta Okulu'nda da 80 olmak üzere toplam 445 adet bisiklet Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından teslim edildi. Okul bahçelerinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Doğan'ın yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, okul aile birlik başkanları, veliler, mahalle muhtarları katıldı.

Orta okul 5. sınıf öğrencilerine bisikletleri teslim eden Başkan Doğan, çocuklardan bisiklet kullanırken kurallara uymalarını ve kasksız bisiklete binmemelerini isteyerek, "Bütün çabamız sizlerin mutluluğu içindir. Sabah namazından gece geç saatlere kadar sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle sizleri mutlu edebiliyorsak bu bize yeter. Bazıları sizlere bisikleti çok görüyor. Bizler sizlerin mutluluğu için bu eleştirileri görmezden gelip bisiklet dağıtmaya devam edeceğiz. Hedefimiz İzmit'te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamaktır" dedi.

Başkan Doğan 5 yıl içinde yapılan hizmetlerle İzmit'in çehresinin değiştiğini de ifade ederek, "Bir taraftan çocuklarımız için çalışırken, bir yandan da şehrimizin eksiklerini giderdik. 5 yılda 150'ye yakın park yaptık. Beş yıldızlı otel konforunda emekli evleri açtık, dünyanın en modern su kayak merkezi Gölkaypark'ı kentimize kazandırdık. Ekopark'ı, Cephanelik Spor Kompleksi'ni, Kültür Tepesi'ni halkımızın hizmetine sunduk. Cumhuriyet Parkı, Yeni Cuma Parkı ve pek çok alanı İzmitlilere yakışır hale getirdik. Emekli, genç, çocuk, kadın demeden hepinizin derdini dert edindik. 7'den 77'ye herkesin başkanı olarak herkes için çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. İzmit Belediyesi olarak yeni nesil belediyeciliği benimsedik" şeklinde konuştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın elinden bisikletlerini alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber