Gelirler Kontrolörleri 70. yaşını kutluyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2006 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörleri üstlendiği görevleri başarı ile yerine getirmenin gururuyla 70. kuruluş yıl dönümlerini coşkulu bir şekilde kutladı.

Gelirler Kontrolörleri öncelikle 70. yıl etkinlikleri çerçevesinde 24 Mayıs 2006 Çarşamba günü saat 10.00'da Anıtkabir'de ATA'nın huzurunda tören ziyareti gerçekleştirdi. Bu kapsamda Atatürk Mozole'sine çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu ve Anıtkabir Özel Defteri camiayı temsilen Gelirler Kontrolörleri Başkanı, Gelirler Kontrolörleri Derneği Genel Başkanı ve Maliye Gelirler Kontrolörleri Vakfı Genel Başkanı tarafından imzalandı.

Ankara Hilton Otel'inde gerçekleştirilen 70. Yıl Kuruluş Kokteyline Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Abdüllatif ŞENER ve Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN, Eski Maliye Bakanları, Milletvekilleri, TÜRMOB Başkanı Mehmet TİMUR, İş dünyasının önde gelen isimlerinden Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer ÇAĞLAYAN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan AYGÜN, ile Gelirler Kontrolörleri ve Ekonomi Bürokratları katıldı. 70. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Eski Gelirler Kontrolörü olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Abdüllatif ŞENER'e ?meslek onur ödülü? takdim edildi. Katılımcılar sıcak ve samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulunarak ekonomik gündemi değerlendirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber