Ücretsiz Seyahat Kartları hazırlanıyor

Ücretsiz Seyahat Kartları ve İstihdam Hakkından Faydalanmak için Müracaat Edeceklere Önemli Duyuru

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mart 2014 22:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ücretsiz Seyahat Kartları hazırlanıyor

Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği 04/03/2014 tarihli ve 28931 sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kartların basımı ile ilgili olarak basım makinalarının alım ihalesi sonuçlanmış olup, makinaların kurulum işlemlerinin tamamlanmasından sonra İl Müdürlüklerimizce müracaatlar kabul edilecektir. Kart basımı Başkanlığımız tarafından yapılacaktır.

6/2/2014 tarihli ve 6518 sayılı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun gereğince istihdam hakkının kullanılması konusundaki yönetmelik Devlet Personel Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca müştereken hazırlanacaktır. İstihdam hakkının kullanılması ile ilgili müracaatlar ilgili yönetmelik yayınlandıktan sonra İl Müdürlüklerimiz tarafından alınacaktır.

Dolayısıyla şehit yakınları, gazi, gazi yakınlarımızın ve vazife malullerin mağdur olmamaları için yönetmelik yayınlanana kadar müracaat etmemeleri rica olunur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber