Mersin'de lise yanıyor polis onu arıyor

Haber Giriş : 01 Haziran 2006 07:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'deki okul yangınında sınav kâğıtları ile notların yer aldığı defter yandı. Zanlının duvara yazdığı "Canımı yaktınız, ben de okulu yakar, paşa paşa yatarım" sözleri Uğur Arslan'ın şiirinden ilham aldığını gösterdi.

Mersin'de, bir okulda yangın çıkartan zanlının Uğur Arslan'ın "Karagümrük Yanıyor" şirindeki mısralarında yer alan sözlerden etkilendiğini gösterdi. Okulun duvarına sprey boya ile yazılmış "Madem ki canımı yaktınız, ben de bu okulu yakarım. Sonra da paşa paşa yatarım" sözleri dikkati çekti. Önceki gece Tozkoparan Mahallesi'ndeki Hasan Akel Lisesi'nin öğretmenler odasında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın paniğe yol açtı.

'CANIMI ÇOK ACITTINIZ'

İtfaiye ekipleri yagını söndürdü. Yangında, can kaybı olmadı. Ancak öğretmen odasındaki, öğrencilerin sınav kağıtları ile aldıkları notların yazılı olduğu defterlerin zarar gördüğü öğrenildi. Bu arada, okul binasının duvarına sprey boya ile yazılmış "Madem ki canımı yaktınız, ben de bu okulu yakarım. Sonra da paşa paşa yatarım" sözleri dikkati çekti. Yetkililer, yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtiler.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber