Okmeydanında silahlı militanlar

Okmeydanı'nda PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ile DHKP-C'nin birlikte düzenlemek istediği korsan gösteriye polis müdahale etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2014 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okmeydanında silahlı militanlar

Okmeydanında silahlı militanlar

Okmeydanından dün başlayan gösteriler bu akşam saatlerinde de devam ediyor.

Polis, mahalleye girişleri kontrol altına alırken, ara sokaklarda DHKP-C militanları, uzun namlulu silahlarla boy gösteriyor. Yukarıda yer alan fotoğraf bu akşam saatlerinde çekildi.

BU FOTOĞRAF DA DÜN ÇEKİLMİŞTİ


Şark Kahvesi'nin alt sokaklarında bir araya gelen bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik kolları YDG-H ile DHKP-C üyeleri ortak korsan gösteri düzenledi. Ortak eyleme müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, taş ve sopalarla saldıran göstericileri TOMA aracından sıkılan tazyikli su ve biber gazıyla geri püskürttü. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan yüzleri maskeli göstericiler, burada yol ortasına devirdikleri çöp konteynırları ve tahta parçalarını ateşe verdi. Grubun gösterileri sürerken, polis ara sokaklara girerek göstericileri dağıtmaya çalışıyor.

Gerginliğin hakim olduğu bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin merkezden yapılan telsiz anonslarıyla dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılar yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber