Hastane'de yangın paniği

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yangın çıktı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2014 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane'de yangın paniği

B bloktaki Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerinin bulunduğu kısmın 3. katındaki bilişim odasında başlayan yangının ardından hastane görevlileri, bölümdeki çocuk ve kadınların dışarıya çıkmasını sağlayarak binayı boşalttı.

Kuvözde bulunan bebekler de doktor ve güvenlik görevlileri tarafından tahliye edilerek hastaneye ait diğer binalara götürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.

İtfaiye ekiplerinin yangından dolayı oluşan dumanı tahliyesinin ardından dışarı çıkartılan hastalar ve refakatçileri tekrar binaya alındı.

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN YANGIN AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanlığı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen yangında hastaların hiçbirinde sağlık problemi yaşanmadığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, bugün Bakanlığa bağlı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin B Blok Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü 3. Kat Eğitim Görevlisi odasında ufak çaplı bir yangın meydana geldiği belirtilerek, "Hastane yetkilileri en kısa süre içinde itfaiye ekiplerine haber vererek, hastaları hızla tahliye etmiştir. Yangın büyümeden hastane personeli ve itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Duman tahliye edildikten sonra hastalar odalarına yerleştirilmiştir. Hastalarımızın hiç birinde sağlık problemi yaşanmamıştır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber