Tapu'da iyileştirme çalışmaları sürüyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bin 73 birimi, ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğini gösteren ISO 9001 belgesini aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2014 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tapu'da iyileştirme çalışmaları sürüyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün bin 73 birimi, ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğini gösteren ISO 9001 belgesini aldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, vatandaş memnuniyetinin artırılması, kalite bilincinin oluşması, sistematikleşme, etkinlik ve üretkenlik artışı gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede yürütülen kalite yönetim sistemi çalışmaları sonucunda Genel Müdürlüğün 13 merkez birimi, 22 bölge, 957 tapu ve 81 kadastro müdürlüğü olmak üzere bin 73 birimi TS EN ISO 9001:2008 KYS ve IQNET belgesi aldı.

Vatandaş memnuniyetini artırmak ve daha verimli hizmet sunabilmek için iyileştirme mekanizmalarını sürekli çalıştıran Genel Müdürlük, ISO kalite yönetim sistemiyle, daha dikkatli odaklanma sağlayarak sunduğu hizmetlerin kalitesini üst seviyelere taşıdı.

ISO 9001 belgesi, ürün veya hizmetlerin, uluslararası kabul gören sisteme uygun sevk ve idare edildiği bir yönetim anlayışını, dolayısıyla ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğinin güvencesini ortaya koyuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber