Polise 5 yıldızlı tatil

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2006 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde 5 yıldızlı bir otel, emniyet teşkilatı mensuplarına kişi başı günlük tam pansiyon 47 YTL'ye tatil olanağı sunuyor.

Best Resort Hotel Genel Müdürü Salih Gençler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başlattıkları kampanyadan ilk etapta Mersin, Adana, Konya ve Gaziantep emniyet müdürlüklerinde görevli polis memurlarının yararlandırıldığını söyledi.

Salih Gençler, 3 aylık sezon süresinde polis memurlarına 10 bin geceleme kontenjanı ayırdıklarını, bir haftalık gecelemeli bu kampanyada, 0-6 yaş arasındaki çocuklardan ücret almadıklarını, 7-12 yaş grubundaki çocuklara ise yüzde 50 indirim uyguladıklarını ifade etti.

Amaçlarının, zor şartlar altında görev yapan polis memurlarına iyi ve ucuz bir tatil imkanı sunmak olduğunu belirten Gençler, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatının diğer kuruluşlara göre kamp yapabilecekleri fazla tesisleri bulunmuyor. Biz de bunu göz önüne alarak yıl içerisinde yoğun olmasının yanı sıra stresli bir şekilde görev yapan polis memurlarımıza aileleri ile 5 yıldızlı ucuz tatil olanağı sunmak için kampanya yapmayı kararlaştırdık. Bir hafta önce başladığımız uygulamaya sezon tam olarak başlamamasına karşın polis memurları büyük ilgi gösterdi. Bu hafta sonu itibariyle talebin daha da artacağına inanıyoruz." Gençler, tatilin yıl içerisindeki yorgunluğun atılması için bir ihtiyaç olduğunu ve bu nedenle tatile en çok ihtiyacı olan kesimlerin başında gelen polis memurlarına keyifli bir tatil olanağı sunmaları nedeniyle mutlu olduklarını kaydetti.

Salih Gençler, 5 yıldızlı tatilden diğer kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yararlanması için de çalışma yaptıklarını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber