4 ilde trafik kazaları: 5 ölü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2014 00:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 ilde trafik kazaları: 5 ölü

Kahramanmaraş'ta otomobilin çarptığı çocuk öldü

Kahramanmaraş'ta yolu geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı çocuk yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Doğukent Mahallesi Vezir Hoca Bulvarı'nda yolu geçmeye çalışan Mehmet Göl'e (14), Serkan Arslan idaresindeki 06 AJ 9641 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun karşısına savrulan Göl'e, plakası tespit edilemeyen bir başka araç daha çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Göl'ün cenazesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sürücü Serkan Arslan gözaltına alınırken, ikinci aracın sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Göl'ün, semt pazarında el arabasıyla taşımacılık yaptığı öğrenildi.

Çankırı'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Çankırı'da, 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akyazı'nın kullandığı 18 AZ 747 plakalı otomobil, Yüklü köyü yakınında Bekir Hızarcı (35) yönetimindeki 67 SE 927 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücülerden Akyazı ile aynı otomobilde bulunan Salim Emekli hayatını kaybetti. Cesetler, Çankırı Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Olayda yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince aynı hastaneye kaldırılan sürücü Hızarcı ile Şerafettin Özdemir (52) ve Hüsnü Türkmen'in (42) hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Çorum'da otomobil devrildi: 2 ölü, 2 yaralı

- Kargı ilçesinde, bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Durmuş Yiğit'in kullandığı 34 YM 4553 plakalı otomobil, Tosya-Kargı karayolunun 35. kilometresinde şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Yiğit ile araçta bulunan Münise Kışla hayatını kaybetti. Cesetler, Kargı Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Yaralılar Bilal Çakmak ve Sait Kışla ise sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı. Kışla, ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Şanlıurfa'da, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Çakmak yönetimindeki 42 EG 598 plakalı tır, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 32. kilometresinde Muzaffer Almaz'ın kullandığı 42 PH 707 plakalı çekiciyi çeken 63 ZD 168 plakalı başka bir çekiciye çarptı.

Kazada yaralanan sürücüler Çakmak ve Almaz'ın yanı sıra isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

Olay nedeniyle bir süre ulaşımın aksadığı yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber