Tümgeneral Taşkesen telefonlarını kapattı

Haber Giriş : 11 Temmuz 2006 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

milliyet

KARA Harp Okulu Komutanlığı'ndan sürpriz bir karar vererek emekliliğini isteyen Tümgeneral Reha Taşkesen'in Trabzon'da yaşayan anne ve babası oğullarıyla henüz görüşemediklerini söyledi. Emekli astsubay olan baba Turan Taşkesen, ?Kendi kararını vermiş. Kesinlikle bir bildiği vardır'' dedi.

Tümgeneral Reha Taşkesen'in önünde daha önemli görevlere gelme şansı varken aniden emeklilik kararı vermesi, Trabzon'daki ailesini de şaşırttı. Tümgeneral Taşkesen'in annesi Nebahat ve babası Turan Taşkesen, kendilerine telefonla aluşan DHA muhubarininsorularını yanıtladı. Anne Nebahat Taşkesen, ?Biz de bir şey bilmiyoruz. Kendi kararını vermiş. Oğlumla daha görüşemedim. Cep telefonunu kapatmış'' dedi.

Oğlu gibi kendisi de asker olan emekli astsubay Turan Taşkesen ise ?Oğlumun kendi isteği. Kendi bileceği birşey. Kesinlikle bir bildiği vardır. Türk ordusunun şerefli bir subayı. Kendi kararını vermiş ve emekli olmuş. Hakkı değil mi emekli olmak? Kendisiyle daha görüşemedim. Telefonları kapalı'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber