Ömer Balıbey'den ballı atama

Haber Giriş : 18 Temmuz 2006 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden alınan Ömer Balıbey gider ayak 15 müdürü ve 2 il müdür yardımcısının görev yerlerini değiştirdi. Müdürlük şoförü bir anda arşive şef tayin edildi

MİLLİ Eğitim İl Müdürlüğü görevini 10 yıldır sürdüren Ömer Balıbey, üç gün sonra görevinden ayrılıyor. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü'ne atanan Ömer Balıbey'in, gider ayak yaptığı atamalar çok konuşulacak. Balıbey, 15 ilçe milli eğitim müdürü ve 2 il müdür yardımcısının görev yerini değiştirdi.

Bir anda şef oluverdi

?Özel Kalem'den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıp Üye, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Personel'den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şenol Genç ise Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Üye'nin ilçe tercihi şaşkınlık yarattı. Bu arada müdürlük şoförü Ali Aydın ise şef oldu.

En ilginç kadro değişikliği ise ?şoför' olarak çalışan Ali Aydın'ın Arşiv Bölümü'ne ?şef' olarak atanması oldu. Bakanlık, ?şeflik' için yapılacak sınava 14 Ağustos'ta başvuruları alacağını bir genelgeyle açıklamıştı. Üstelik bu sınava sadece, ?Yardımcı hizmetler sınıfı dışındaki kadrolardakilerin başvurabileceği' şartı getirilmişti.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber