Cumhurbaşkanı Erdoğan çay tüketmiyor

AK Partili vekil ve aynı zamanda Erdoğan'ın doktoru olan Cevdet Erdöl, Erdoğan'ın tercih etmediği içeceklerden birinin çay olduğunu söyledi.

Haber Giriş : 24 Ocak 2015 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan çay tüketmiyor

AK Partili vekil Cevdet Erdöl, doktorluğunu yaptığı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sağlığına ilişkin çok kritik açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın hasta olduğuna dair söylentileri yalanlayan Erdöl, herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını söyledi ve "Dünya'nın en fit liderleri arasında Cumhurbaşkanımız da gösterilmiş. Başka bir şey söylemeye gerek var mı?" diye sordu. Erdöl'ün Erdoğan'ın tercih etmediği içeceklerden birinin çay olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın doktoru ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı konusunda yapılan yayınlar hakkında Vahdet gazetesine değerlendirmelerde bulundu.

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili bir sorunu yoktur" diyen Erdöl şöyle devam etti: "Biraz önce bir arka-daşımız söyledi. Bir Amerikan dergisinde yayınlanmış. Dünya'nın en fit liderleri arasında Cumhurbaşkanımız da gösterilmiş. Bundan daha başka bir şey söylemeye gerek var mı?"

ERDOĞAN'IN SAĞLIĞI İÇİN ALINAN TEDBİRLER

Erdöl Erdoğan'ın sağlığı için alınan tedbirlere ilişkin "Cumhurbaşkanımız için yurt içerisinde ve yurtdışı için acil senaryolarımız vardır. Gideceğimiz her yerde acil durumlarda başvuracağımız hastaneler önceden araştırılır. Eksiklikler varsa tespit edilir. Buralara gerekirse malzeme ve uzman götürülür. Ankara için gidilecek hastane Atatürk Hastanesi oluyor. Cumhurbaşkanımızın yanında sürekli olarak ya ben bulunuyorum ya da Prof. Dr. Ser-kan Topaloğlu oluyor" ifadelerini kullandı.

"KAN İHTİYACI BELİRLENİYOR"

Erdöl şöyle devam etti: "Mesela, Afrika'ya gidiyoruz. Burada olacağımız yerlerde, gerekirse acil olarak başvura-cağımız hastaneler belirleniyor. Varsa eksikliklerini tespit edeceğiz. Kan ihtiyaçları falan vs önceden düşünülüyor."

"ERDOĞAN KLASİK ÇAYI ÇOK TÜKETMİYOR"

"Cumhurbaşkanımız bildiğimiz klasik çayı çok tüketmiyor. Bende şahsen çok çay içmiyorum. Eskiden çok içerdim. Sonra şekersiz içmeye başladım. Tadını alamadım. Bir müddet direndim ve alıştım. Şimdi şekerli içemiyorum. Şekersiz de çok canım istemedi. Cumhurbaşkanımızın özel bir kısıtlaması yok ne isterse onu içiyor. Özel olarak şunu içiyor diye bir şey yok."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber