Şehit polis, 'Benim de şehit olduğumu TV'den öğreneceksiniz' demişti...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2006 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, devriye görevini yaptıkları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 5 polis memurundan Emniyet Amiri Ramazan Can'ın cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Göynükören köyünde toprağa verildi.

Köy camisindeki törene, şehit emniyet amirinin ailesi, yakınları, Kütahya Valisi Osman Aydın, Gediz Kaymakamı Nazım Balcıoğlu, Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlu, Kütahya Emniyet Müdür Vekili Olcayto Baybaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Can'ın cenazesi, Kütahya Müftüsü Hüseyin Şimşek'in kıldırdığı namazın ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği başsağlığı mesajının okunduğu törende, şehit polis memurunun annesi Fatma Can ile eşi Serpil Can, gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarıldı, 10 yaşındaki kızı Esra ise babasının resmini taşıdı.

Anne Fatma Can, oğlunun 4 yıldır köyüne ziyarete gelmediğini belirterek, "Oğlum, bu yıl izin alıp ailesiyle birlikte köyüne gelecekti ama nasip olmadı. En son 8 ay önce görüştük, 3 gün önce de telefonla konuştuk. Çok gururluyum, vatan sağolsun" diye konuştu.

Şehit polisin teyzesinin oğlu Bilal Karaca ise Ramazan Can'ın polis kolejinde eğitim görürken, "Ne olmak istiyorsun?" sorusuna "Şehit" cevabı verdiğini ifade ederek, "Yakın zamanda televizyonlarda şehit olan asker veya polis haberleri izlediğinde de 'Benim de şehit olduğum haberini televizyonlardan öğreneceksiniz' diyordu. Öyle de oldu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber