Genel Müdür: Fotoğrafla komplo kuruldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2006 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Belediyeler Bilgi İşlem Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (Belbim) Genel Müdürü Adnan Şahin, bugün bir gazetede kendisi hakkında çıkan haberin asılsız olduğunu söyledi.

Hakkındaki iddiaları, düzenlediği basın toplantısında yanıtlayan Şahin, haberde kendisinin sevgilisi olduğu belirtilen Hatice S.'yi yakından tanıdığını, ailece görüştüklerini ve böyle bir ilişkinin söz konusu olmadığını kaydetti. Haberde kullanılan fotoğrafların da bir süre önce yazlığında ailece yaptıkları bir piknik ortamında çekildiğini, ancak daha sonra fotoğrafların kendilerine verilmediğini belirten Şahin, ''Başka dostlarımla da çekilmiş böyle resimlerim var. Bu tamamen bir tertibin sonucudur. Resimleri çeken ve dağıtan aynı kişidir. Çekerken de, 'şöyle yapın, böyle yapın' diye bizi yönlendirmişti'' dedi.

Adnan Şahin, göreve geldiğinden bu yana Belbim'in cirosu ve karlılığının arttığını belirterek, ''Olay, bana zarar vermek, benim şahsımda belediyeyi ve belediyenin şahsında hükümeti yıpratmak amacıyla tertip edilmiştir'' diye konuştu. Soruları da yanıtlayan Şahin, fotoğrafları çektiği ve bir süre önce Belbim'e danışmanlık yaptığı belirtilen Kadir Usta'yı tanıyıp tanımadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Tanıyorum, bizimle tatil yapmak istedi, ben de kabul ettim. Fotoğrafları çektiği yerde eşim de var, başka insanlar da var. Fotoğrafları çekti ama bize vermedi, sonra arayıp tehditlerde bulundu. Hatice hanımı kucağıma aldığım fotoğrafı da arkada görünen dereyi geçmeye hazırlanırken çekti'' dedi.

Şahin ayrıca, konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını sözlerine ekledi. Basın toplantısına Hatice S. ile birlikte sonradan katılan Adnan Şahin'in eşi Nezahat Şahin ise şunları söyledi: ''Olay tamamen iftiradır. Hatice hanımı uzun zamandır tanıyorum. Hem Hatice hanım hem de ben mağdur edildik. İkimiz de çocuk sahibiyiz. Kimsenin başkalarının özel hayatıyla oynamaya hakkı yok. Fotoğraflar bizim evde çekildi. Çeken bey, biraz da zorlayarak çektirdi. Resimler bize verilmedi.'' Hatice S. ise, ''Bu şekilde kullanılmış olmak gerçekten çok kötü bir durum. İkimizin de bir ev, iş hayatı var. Bu resimler çekilerek kullanıldı. Çok üzüldük, yapacak bir şey yok'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber