Ünal: Abdulhamid Han'a yapılan Erdoğan'a yapılıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Sultan 2'nci Abdülhamid'e karşı yapılan kara propaganda ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan arasında hiçbir fark bulunmadığını ileri sürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Eylül 2015 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ünal: Abdulhamid Han'a yapılan Erdoğan'a yapılıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, seçim bölgesi Kahramanmaraş'ta, milletvekili adaylarıyla birlikte bazı sivil toplum kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu.

Ünal, Abdulhamid Han'a karşı yürütülen kara propaganda ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yürütülen kara propaganda arasında fark olmadığını savunarak, şunları söyledi:

"Evlatlarımızın inşallah ağız tadıyla bayram yapması için, biz siyasetimizi bu ülkenin bu milletin çıkarlarından yana, bu milletin sorunlarını çözmekten yana sürdürmeye devam edeceğiz. Onlar bize küfür etseler de, kara propaganda yürütseler de, aka kara deseler de...

Abdulhamid Han'a karşı yürütülen kara propaganda ile bugün Cumhurbaşkanımıza karşı yürütülen kara propaganda arasında hemen hemen hiçbir fark yok. Çünkü bir lider milletinin bütün özelliklerini kendi şahsında ortak bir payda haline getirdiği zaman lider olur.

Şimdi bugün Avrupa'nın ve dünyanın yaşadığı en büyük kriz, lider krizi. Türkiye'nin bir lideri var hamdolsun. Türkiye'nin geçmişte de liderleri vardı; Özal gibi, Adnan Menderes gibi. Açın arşivlere bakın Türkiye'nin, bu milletin hassasiyetlerini kendi şahsında tecessüm ettirdiği liderlere ne yaptırdığını bakın. Aynısını Tayyip Erdoğan'a yapıyorlar. Moskova'da cami yaptırıp, Putin'le cami açılışı yapan, Kuran tilaveti yapıp, dua eden adama kimin ne dediğine bakın. Yani meseleleri fazlaca açıklamaya ve izah etmeye gerek yok."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber