Avcı: Her 2 öğretmenden biri AK Parti döneminde atandı

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve aday tanıtım törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, şu anda görev yapan her 2 öğretmenden birinin AK Parti döneminde atandığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2015 23:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avcı: Her 2 öğretmenden biri AK Parti döneminde atandı

Tülomsaş Tesislerinde gerçekleşen törene AK Parti Eskişehir milletvekili adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreni öncesinde konuşan Nabi Avcı, herkesin bayramını tebrik ederek başlarken buruk bir bayram geçirildiğini ifade etti. Şehit ve gazilerin olduğunu vurgulayan Avcı, şehit yakınlarına ve bütün millete sabırlar dilediğini belirtti.

Hiçbir şeyin boşa gitmediğini söyleyen Avcı, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor ve kalmayacak. Son 2 aydır yapılan harekatlarda terör örgütüne 30 yıldan beri görmediği şiddette gereken cevap veriliyor. Bu nifak odaklarının beli kırılmıştır. Arkası da gelecektir. Burada kalmayacaktır ve arkası da gelecektir. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını bir fırsat gibi görenler Türkiye'de bir yönetim boşluğu oluştuğu vehmine kapılanlar yanıldıklarını gördüler. 7 Haziran'dan bugüne kadar hiçbir şart altında memleketin hiçbir meselesi ihmal edilmedi. Başbakanın söylediği gibi "1 dakika bile görev başında kalıyorsak işimizi en doğru, en düzgün, en etkin bir şekilde yapmak için gece gündüz çalıştık." Çalışmaya da devam ediyoruz. Memleket sahipsiz değildir. Dün de değildi, bugün de değil, yarın da olmayacak" ifadelerini kullandı.

"1 KASIM SEÇİMLERİNDE HÜKÜMETİ MİLLET KURACAK"

1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Nabi Avcı, "İnşallah 1 Kasım'da herhangi bir seçim yapmayacağız. 1 Kasım'da kullanılacak oylar şu ismin ya da bu ismin milletvekili olması için kullanılmayacak. 1 Kasım'da sandığa gidecek olan her bir vatandaşımız şu kararı verecek. 'Türkiye istikrarlı, dirayetli ve kararlı bir hükümete sahip olsun veya olmasın.' Onun için oyumuzu kullanırken biz aynı zamanda orada o kabinde, oy sandığında bir hükümet kuracağız. Bu sefer hükümeti millet kuracak. Millet sandıkta istikrarı ve Türkiye'nin geleceğini teminat altına alacak dirayetli bir hükümeti kendisi kuracak. İnşallah 1 Kasım'da millet kendi hükümetini kendisi kuracak. O zaman "Şöyle olursa gelmem böyle olursa gitmem, ona da gelmem buna da gitmem. Onu da yapmam ve yaptırmam" diyenler sandıkta gereken cevabı alacaklardır" dedi.

"HER 2 ÖĞRETMENDEN BİRİ AK PARTİ DÖNEMİNDE ATANDI"

Milli Eğitim Bakanı olarak yarın okulların açıldığını hatırlatan Avcı, bütün aile, öğretmen ve öğrencilere huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. Avcı konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu yıl 37 bin yeni öğretmen arkadaşımızı göreve başlattık. Onlara da yeni mesleklerinde, yeni çalışmalarında başarılar diliyorum, sağlık diliyorum. Bu atamalarla birlikte Türkiye Cumhuriyeti eğitim tarihinin en çok öğretmen atayan bakanı olmuş oldum. Son 10 yılda 500 bin küsur öğretmenimizi göreve başlattık. Yani şu anda görev yapan her 2 öğretmenden biri bizim dönemimizde atandı Elhamdülillah."

Nabi Avcı ayrıca 29 Eylül Salı günü Sağlık Bakanı ile birlikte Emek Mahallesi 71 Evler'deki 1081 yataklı bölge hastanesinin temelini atacaklarını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber