Şehidin eşine maaş bağlanmadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2006 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü üyelerinin silahlı saldırısında oğlu Jandarma Başçavuş Levent Çevik'in şehit olduğu haberini telefonla aldıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden İbrahim Çevik'in eşi Neziha Çevik, oğlunu şehit eden teröristlerin öldürülmesinin ne eşini ne de oğlunu geri getirdiğini söyledi.

Neziha Çevik, Jandarma Başçavuş Çevik'in failleri teröristlerin öldürülmesiyle ilgili olarak ?Bu haberler bana, ne Levent'i, ne de kocamı getiriyor. Ölseler ne olur ki? Acımız her geçen gün daha da büyüyor? dedi.

Eşinin kalp krizi geçirerek ölümünün ardından, haberin verilişiyle ilgili soruşturma başlatıldığı yönünde haberler yayınlandığını, ancak bu konuda kendisine bir bilginin ulaşmadığını kaydeden Neziha Çevik, kendisinin de şikayetçi olmadığını söyledi.

Kimsenin 53 gündür kendisini aramadığını ve ?Yiyecek ekmeğiniz var mı?? diye sormadığını iddia eden Neziha Çevik, eşi İbrahim Çevik'e ait SSK maaşının da halen kendisine bağlanmadığından yakındı. Lisede iki çocuğunun okuduğunu ve evinin kira olduğunu belirten Çevik, sıkıntı çektiklerini kaydetti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki evinde 6 Ağustos 2006 tarihinde terör örgütü üyelerinin silahlı saldırısına uğrayan Jandarma Başçavuş Levent Çevik şehit olmuş, Çevik'in şehit olduğu haberinin evine telefonla bildirilmesi üzerine babası İbrahim Çevik kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber