Lise öğrencisi parkta bıçaklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Ekim 2006 22:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de lise 1'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İbrahim Yağcı, öğle arası gittiği parkta, herkesin gözü önünde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından sol baldırından ve sağ bacağından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan yaralı gencin sol bacağına 7, sağ bacağına ise 2 dikiş atıldı.

Melikgazi ilçesindeki Fevziçakmak Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi İbrahim Yağcı, öğle arasında Alpaslan Parkı'na gitti. Derse girmek için okula gelen Yağcı, defterlerini parkta unutunca öğretmeninden izin alarak yeniden parka döndü.

Bu sırada parkta, daha önce mahallede gördüğü genç tartışan İbrahim Yağcı, kimliği belirlenemeyen genç tarafından sağ baldırı ve sol bacağından bıçaklandı.

Yağcı'yı bıçaklayan kişi olay yerinden kaçarken, yanındaki arkadaşlarının ambulans çağırmasıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacaklarına toplam 9 dikiş atılan Yağcı, ?Bıçaklayan kişiyi daha önce mahallede görmüştüm, kız kardeşime ve anneme küfür edince tartışmaya başladık. Daha sonra bıçağı çıkartarak herkesin önünde beni bıçakladı? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber