Cizre ve Silopi'de şiddetli patlamalar yaşanıyor

Şırnak'ın Cizre ile Silopi İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağı devam ederken, iki ilçeden şiddetli patlama sesleri geliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2015 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre ve Silopi'de şiddetli patlamalar yaşanıyor

Şırnak'ın Cizre ile Silopi İlçesi'nde 14 Aralık'ta hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, iki ilçeden şiddetli patlama, silah sesleri geliyor, ilçe merkezlerinden dumanlar yükseliyor.

Cizre'de operasyon ve çatışmalar Cudi, Nur ile Yasef Mahallesi'nde yoğunlaşırken, ilçenin hakim tepelerde konuşlanan tanklardan mahallelerde kurulan barikatlara atışlar yapıldı.

Cizre İlçesi'nde 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra, terör örgütü PKK'ya karşı başlatılan ve askerlerin tankların eşliğinde katıldığı operasyonlar devam ediyor. Operasyon kapsamında zaman zaman şiddetli çatışmalar görülürken tanklardan sokak aralarına kurulan barikatların yıkmak için atışlar yapıldı.

İLÇE MERKEZİNİN ÜSTÜNÜ DUMANLAR KAPLADI

İlçedeki Cudi, Nur ile Yasef mahallelerinde yoğunlaşan çatışma ve patlamalar nedeniyle zaman zaman ilçe merkezinin üstünü dumanlar kapladı. Cudi Mahallesi'nde askerlerin tankların eşliğinde bazı sokaklara girdiği ve çatışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber