İstanbul'da caddenin trafiği için sandık kuruldu

Mahalle sakinleri, İstasyon Caddesi Yayalaştırma Projesi'nin hayata geçirilip geçirilemeyeceğine karar vermek için sandığa gitti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2015 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da caddenin trafiği için sandık kuruldu

Tuzla'da, İstasyon Caddesi Yayalaştırma Projesi'nin hayata geçirilip geçirilemeyeceğine karar vermek için bölge sakinleri sandığa gitti.

Bu çerçevede ilçedeki Cami ve Postane Mahallesi sakinleri, muhtarlıklarda kurulan sandıklarda noter gözetiminde oy kullandı.

Postane Mahallesi Muhtarlığı'ndaki sandıkta oy veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "İlçede yapılan yerel hizmetleri özellikle lokalize olan mahalleyi ilgilendiren, o yöre halkını daha çok ilgilendiren, hayatlarında, yaşam tarzlarında değişiklik olabilecek konuları 2014 seçimleri öncesinde halka sorarak yapacağımızı söylemiştik. Bugünkü seçimi de o sözümüze binaen gerçekleştiriyoruz" dedi.

Çeşitli çalışmalarda söz konusu uygulamayı sürdüreceklerini dile getiren Yazıcı, "Bundan sonra mahalle ve yerel ölçekteki daha lokalize hizmetlerimizi, çalışmalarımızı bu şekilde halkımıza sorarak gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Seçim gerektiren konular haricindeki her şeyde mümkün mertebe sivil toplum kuruluşlarına sorduklarını anlatan Yazıcı, "Bugünkü oylamaya katılan herkese teşekkür ederim. Katılım da gayet güzel. Bundan sonra halkımız için daha güzel ve hoş olanın kararını vererek devam edeceğiz" şeklinden konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber