Bayramda güney hariç her yerde yağış var

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 05:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hafta sonuyla birleşerek 5 güne uzayan Şeker Bayramı'nı büyük kentlerde geçirecek vatandaşları yağış, Akdeniz tatiline gidecekleri güneşli günler bekliyor. Bayramın ilk günü İstanbul'da havanın parçalı bulutlu ve yağmurlu olması beklenirken, hava sıcaklığı 21 dereceyi bulacak. İstanbul'da bayramın ikinci ve üçüncü günü sıcaklık 3 derece birden düşerek 18 dereceye inecek. Ankara'da ise bayramın ilk gününün parçalı bulutlu ve yağmurlu olması beklenirken, bayramın ilk gününü 19 derece sıcaklıkla karşılayacak başkentliler üçüncü gününde iki derece azalan sıcaklıkla karşılaşacak.

İzmir'de de bayramın ilk iki günü güneşli geçecek. Hava sıcaklığının 24 derece civarında olacağı İzmir'de, bayramın son günü yağış bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji uzmanları, Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerinin yanısıra Muğla'da üç gün boyunca güneşli havanın hakim olacağını müjdeliyor.

Güneşli üç gün boyunca Bodrum'da ise hava sıcaklığı 26 ve 24 derece arasında değişecek. Antalya'da ise bayramın ikinci günü yağmur yağsa da ilk ve son günü güneşli bir hava görülecek. Şehirde sıcaklık ise 26 derece olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber