Bayramda ulaşım ücretsiz

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 20 Ekim 2006 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbulluların Ramazan Bayramı'nı sorunsuz geçirmesi için bir dizi tedbir aldı. Bayram süresince İstanbul'da İETT, raylı sistem ve şehir hatları vapurları ücretsiz olacak.

Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, arife ve bayram günlerinde İETT seferleri artırılacak. Bayram boyunca, metro, hafif metro ve tramvay seferleri öğleden önce seyrek öğleden sonra ise sıklaştırılarak gerçekleştirilecek. İstanbul Deniz Otobüsleri de her bayram olduğu gibi sefer sayılarını artıracak. İDO ile ilgili tüm biletler Varan Turizm acentelerinden de temin edilebilecek. İstanbul'a bayram süresince tam kapasiteyle su verilecek. İtfaiye ekipleri 24 saat görev başında beklerken, zabıta ekipleri ilçe zabıta birimleriyle koordineli olarak kent genelinde denetimler yapacak. Sağlık Komuta Merkezi'nde ve tüm acil yardım istasyonlarında yeterli sayıda sağlık ekibi ve ambulans bulunduracak.

Mezarlıkların daha rahat ziyaret edilebilmesi için zabıta ekipleriyle denetimlerini sıklaştıracak olan Mezarlıklar Müdürlüğü dilenciler ve mezarlık başında Kuran okumak isteyen ehil olmayan kişilere karşı duyarlı olacaklar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber